Avicultura - pasari si cerinte

Pur şi simplu definit, avicultura este activitatea de creştere a păsărilor pentru carne, ouă sau pene, iar acest lucru poate fi făcut pentru scopuri comerciale sau pentru uz personal.Aceste păsări cuprind cea mai mare parte de pui, raţe, curcani şi gâşte. Din acestea, puii sunt păsările de crescătorie mai popular, mai ales pentru carne şi ouă, cu un număr mare de oameni din toată lumea care practică acest tip de agricultură păsări de curte.Dacă sunteţi în căutarea pentru a începe o fermă de păsări de curte, există câteva lucruri pe care ar trebui să ia în considerare înainte de a întreprinde proiect. Deşi nu este foarte exigent, avicultura necesită o planificare adecvată pentru a vă asigura că beneficia pe deplin.
Tipuri de păsări pentru a păstra:
Înainte de a începe creşterea păsărilor de curte, aveţi nevoie pentru a decide cu privire la câteva lucruri. Este important să se determine ce fel de păsări pe care doriţi să cultive cu. Acest lucru va fi în conformitate cu scopul pentru creşterea păsărilor. Aici sunt unele dintre funcţiile de păsări diferite pot îndeplini.
Gâşte - pot fi crescute pentru ouă, carne, pene, de reproducere, plivitul sau pur şi simplu ţinute ca animale de companie. Gâşte produc pene, care sunt utilizate pentru a face perne, animale impaiate si comforters. Daca este tinut ca animale de companie, gâşte nu sunt doar o companie buna, dar va menţine, de asemenea, curte libera de buruieni.Ele sunt chiar mai buni caini de paza ", a descuraja şi străini. Carnea lor este proaspătă şi gustoasă la fel ca şi ouăle lor. Mai mult, aveţi posibilitatea să ridice aceste animale în scopuri de reproducţie şi de a le vinde. Tipuri de gâşte de a creşte includ Emdens, Toulouse, Africa şi gâşte din China.
Curcani - Aceste păsări sunt foarte populare în America de Nord. Acest tip de agricultura păsări de curte poate fi practicat pentru ouă, carne, în scopuri de reproducere, ca animale de companie sau pentru spectacol. Turcia este masa simbolic asociat cu
Ziua Recunostintei, atât de mulţi oameni de rasă şi vinde aceste păsări. Există Turcia Narragansett, alb, negru si bronz.
Raţe - Există mai multe rase de carne, decat rasele de ouă pentru această specie. Dacă alegeţi să cultive cu raţe, asiguraţi-vă că sunt conştienţi de ceea ce rasa te duci pentru.Muscovys, Pekins albe şi Rouens sunt de obicei ţinute în timp ce pentru carnea de raţe indiene runner sunt bune pentru ouă. Raţe şi gâşte coabitează bine si sunt frecvent menţionate ca al pasarilor de apa. Asiguraţi-vă că aveţi un bazin de apă din apropiere pentru ca acestea să Wade, dacă alegeţi raţe.
Pui - cea mai raspandita forma de avicultura, puii de găină oferi proteinele necesare pentru oameni şi sunt întotdeauna în cerere mare. Puteţi fermă găini pentru ouă, carne, pene, gunoi de grajd sau în scopuri de reproducere. Pui de găină, care sunt păstrate pentru ouăle lor, sunt cunoscute ca straturi şi cele invocate pentru carnea de pui de carne sunt numite.
Avicultura Cerinte:
După ce aţi decis ce tip de păsări de curte pe care doriţi să fermă cu, următorul pas este de a pregăti o zonă adecvată pentru păsări. Aceasta va include:
• cooperarea sau fermă de păsări dvs. de alegere. În funcţie de pasăre, de locuinţe ar trebui să suita de păsări care trăiesc acolo de exemplu, va pentru puii de găină, pui cooperarea ar trebui să fie ridicat de pe sol şi se păstrează cald, cu iluminare corespunzătoare, în special pentru cazul în care puii sunt destul de tineri.
• suplimente alimentare, sanitare corespunzătoare şi medicale sunt foarte esenţial în creşterea păsărilor. Asiguraţi-vă că aveţi echipament adecvat de alimentare, a livrărilor dreapta alimentare şi că vaccinările necesare sunt administrate.
• De asemenea, este recomandabil să aibă o anumită experienţă şi cunoştinţe de aviculturii. Există multe surse de informare, de exemplu, cărţi avicultura, reviste, altor agricultori, de asemenea, păsări de curte şi internet.
• În cele din urmă, planul de finantele pentru a evita cheltuielile excesive sau de proasta gestionare.

Niciun comentariu: