Alegerea unui cocos care sa garanteze o buna reproductie

Dacă aveți în vedere extinderea dimensiunii turma, apoi una dintre modalitățile cele mai plină de satisfacții pentru a face acest lucru este prin utilizarea unui cocoș pentru a vă oferi cu ouă fertile din propriile găini, astfel încât să puteți incubează și trapa ta.
Există totuși o serie de considerații să ia în considerare, în afară de dacă o pasăre cocoș ar fi prea zgomotos pentru vecinii tai! De la selectarea păsările dreptul de a rasa de, menținându-le în cel mai bun de sănătate posibilă obținerea de ouă viabile incubație și apoi stocarea aceste ouă corect înainte de a vă gândi chiar despre incubarea lor. Acest articol oferă câteva informații despre cum să obțineți aceste lucruri dreapta, astfel încât să puteți trapa unele pui sanatosi, pentru a mări dimensiunea de turma ta.
Înainte de a decide să se reproducă la gainile, este logic să se examineze dacă este sau nu aveți spațiu pentru a ridica pui și suficiente locuințe pentru a putea să le spate. Nu se poate amesteca tineri cultivatorilor cu păsări adulte, în primul rând din cauza riscului de a le prinde unei boli (au nevoie de timp pentru a obtine imunitate) și în al doilea rând, deoarece păsările mici vor fi hărțuiți, astfel veți avea nevoie de cazare separată pentru ei.
Dacă ați acest acoperit apoi următorul pas este să ia în considerare ce să facă cu (în medie) de 50% din trapa fiind bărbați tale.

Niciun comentariu: