Selectarea puilor pentru reproductie


Dacă sunteți în creștere o rasa specific, atunci este doar dreptul de a fi selectivă din care cocoș alegeți și care de găini dumneavoastră le utilizați. Genetic, trăsăturile părinților vor fi transmise la descendenți, deci, dacă sunteți reproducere din stoc slabă calitate va fi creșterea numărului de păsări de slabă calitate.
Din păcate, atât de multe rase pure au fost diluate în funcție de creșterea slabă și, uneori, există diferențe masive în cadrul unei rase. Pasari care au plecat picioare sau cozi crispat (punctul ușor la stânga sau la dreapta în mod continuu), de exemplu, nu ar trebui să fie utilizate pentru reproducere ca aceste probleme vor fi tocmai a trecut pe.
1. Sanatatea puilor -  Păsările ar trebui să fie examinate pentru o sanatate buna. Cu experienta, starea generala de sanatate buna poate fi văzut într-o pasăre. Cocoș ar trebui să fie atenți la fetele lui și ar trebui să le instanță din când în când, fără intimidare. Păsările ar trebui să aibă ochi strălucitori clar, au un pieptene roșu fără margini albastre și păsările ar trebui să fie luminoase și de alertă. Nările trebuie să fie clare de mucus și de respirație ar trebui să aducă nici o respiratie suieratoare, care ar putea fi un semn de probleme respiratorii. Verificați pentru păduchi, în special în jurul valorii de aerisire și sub aripile și verificați aerisire pentru orice descărcare sau cruste.
O dieta sănătoasă și buna gestionare a păsărilor în timpul creșterii este, evident, esențială nu numai pentru a menține stare bună de sănătate, dar și pentru a oferi capacitatea de eclozare bun și pui sanatosi. Un regim alimentar variat, dar echilibrat, inclusiv verde este recomandat cu granule având un nivel ridicat de proteine ​​de aproximativ 16-20%. Pelete de crescători conține toate mineralele și oligoelemente în proporțiile corecte necesare pentru a produce pui sanatosi. Dacă un număr mare de pui mort-in-coajă au loc înainte de incubație, atunci acest lucru poate fi de multe ori depășite prin trecerea la crescători pelete.
2. Ouale -  Câți oameni cumpara o rasa care au un număr anual publicat de ouă în cartea lor de pasăre, doar pentru a fi dezamăgiți că femelele lor abia se apropia de acest număr? Acest lucru este valabil în special pentru păsări de tip utilitar care au fost modificate masiv în scopuri unde forme și penaj au schimbat de-a lungul anilor pentru a răspunde cerințelor arată judecătorilor părăsesc factori, cum ar fi ouă și carne de producție în spatele arată. Acest lucru se datorează faptului că de selecție proastă a straturilor de ou "bune". Să recunoaștem cât de mulți oameni pot spune cât de multe ouă puii lor se în fiecare an? Ei bine, chiar mai mult, ați putea spune, care au fost straturi bune și cele rele, care? Multi crescatori grave recomandăm utilizarea primul an de laici pentru a înregistra numere de ou, apoi în al doilea an, straturile mai pot fi considerate pentru a merge în stilou reproducere. În timp ce acest lucru nu este ușor în curtea din spate, pe cauza de un an, cu un inel simplu picior colorat și observarea frecventă a găinilor dumneavoastră, veți obține în curând o idee care este de stabilire a bine și cine nu.
3. Alegerea acelor oua pentru incubatie - Ouale pentru incubație este foarte important și trecute cu vederea de către mulți. Ouăle pentru incubație trebuie să fie verificate pentru dimensiunea, forma, culoarea și textura. Verificați standard pentru cât mai multe informații cu privire rasa ta posibil, dar dacă nu puteți găsi informații despre ouăle lor, du-te la un forum online și să ceară ajutor de la alte crescătorii de aceasta rasa - de exemplu, cupru negru Maran ar trebui să fie o dimensiune mare și maro închis la culoare, Cream Legbar și albastru mijlocii, nu setați ouă care sunt incorecte, deoarece în primul rând că nu ajută rasa și în al doilea rând vă reduc capacitatea de eclozare.Mai bună calitate ou, cu atât mai bine capacitatea de eclozare. Dacă selectați ouă slab, aceasta trasatura va fi trecut pe jos generații și capacitatea de eclozare și pui de calitate vor avea de suferit.
Odată ce ai mai bun de păsări selectate, dvs. de reproducție stilou în sus și să fie difuzate, precum și cele mai bune ouă de calitate selectate, tu ar trebui să permită cocoș 10 zile cu găinile înainte de a colecta ouă pentru incubație, astfel încât acestea sunt fertile. Dacă schimbarea cocoși sau eliminarea ouătoare o centrare mai mare, cu alte cocoși prezente, este necesar să se aștepte 14 zile altfel puteți obține ouă fertilizate de cocoș greșit. Dacă găinile au cuibare adecvate cu materiale de așternut curat, cele mai multe ouă trebuie să fie curată și să nu necesită nici un fel de spălare înainte de incubare.
4. Modul de depozitare al oualor - Dacă ouăle sunt depozitate înainte de incubare, acestea ar trebui să fie păstrate într-un loc răcoros, departe de lumina puternică a soarelui și surse de căldură. Un garaj sau camara este adesea cea mai bună opțiune. Acestea ar trebui să fie depozitate la sfârșitul ascuțit în jos și se întoarse cu 90 de grade de două ori pe zi. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este prin plasarea ouă pe o tavă ou sau cutie ou mare și introducerea unui duzină cutie pe jumătate goală sub o parte a tăvii în dimineața și cealaltă parte în seara, astfel încât acestea sunt ridicate de 45 de grade de la orizontală într-un fel, atunci celălalt. Ouă pot fi stocate timp de o săptămână, fără a degrada capacitatea de eclozare prea mult.

Niciun comentariu: